Untitled

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Brede buurtbijeenkomst Integraal Burgwallen Overleg – 27 november 2019

27/nov om 19:30 - 21:30

Afgelopen jaar zijn er door de gemeente verschillende maatregelen afgekondigd en ingezet voor het Wallengebied: een korte termijnaanpak gericht op het verminderen van overlast, een lange termijnvisie opgesteld door Zef Hemel, een vertaling van de korte- en lange termijnvisies naar een middellange termijnaanpak en scenario’s over de raamprostitutie.

Daarnaast is afgelopen jaar geëxperimenteerd met nieuwe opzetten voor het IBO om meer ruimte te bieden voor het ‘goede gesprek’ in plaats van het delen van informatie. Ook hebben we met elkaar gesproken over de meerwaarde van het IBO naast de vele samenwerkingen en overleggen die er al in de buurt zijn.

Wat leveren de verschillende visies en maatregelen tot nu toe op? Waar zijn extra of aanscherpingen van de maatregelen nodig? En hoe gaat het IBO in 2020 verder?

Deze vragen staan centraal tijdens de brede buurtbijeenkomst van het IBO op woensdag 27 november 2019 vanaf 19.30uur in de Waalse Kerk. Genodigd zijn bewoners, ondernemers, stadsdeel/gemeente, politie en andere organisaties in de buurt.

Gegevens

Datum:
27/nov
Tijd:
19:30 - 21:30
Evenement Categorie:

Locatie

Waalse Kerk
Walenpleintje 157-159
Amsterdam, Nederland