Untitled

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Integraal Burgwallenoverleg – 26 juni

26/jun/2018 om 19:30 - 21:30

Agenda en agendastukken

Download hieronder de agenda en bijbehorende agendastukken.

 

Tijdens dit IBO wordt de voortgang gedeeld van de drie doorbraakteams: (a) aanpak overlast op water/kade Oudezijds Voorburgwal, (b) aanpak overlast afvoerpijpen horeca Hoogstraten en (c) drukte Stoofsteeg.

Daarnaast krijgen we een introductie van het stadsdeel op de nieuwe Gebiedsagenda en het Gebiedsplan Centrum-West voor 2019. In de gebiedsagenda worden de prioriteiten en doelstellingen voor vier jaar opgenomen, mede op basis van input van bewoners, ondernemers en organisaties. In het gebiedsplan, dat jaarlijks wordt geactualiseerd, worden onderwerpen en projecten per gebied benoemd die extra aandacht krijgen.

Tot slot verkennen we tijdens dit IBO welke ideeën en initiatieven er leven om de samenwerking in de buurt verder te verbeteren. Op dit moment wordt er al veel samengewerkt, maar toch wordt met enige regelmaat ook gesteld in het IBO dat de samenwerking verbetering behoeft. Gesproken wordt dan over het ‘hoe’. Welke (vervolg)stappen kunnen vanuit de deelnemers van het IBO worden gezet?

Verslag

Download hieronder het (concept)verslag van het IBO van 26 juni 2018.

Gegevens

Datum:
26/jun/2018
Tijd:
19:30 - 21:30
Evenement Categorie:

Locatie

Tuinzaal, Brakke Grond
Nes 45
Amsterdam, 1012KD Nederland
+ Google Maps