Untitled

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Integraal Burgwallenoverleg – 21 november

21/nov/2018 om 19:30 - 21:30

Andere werkwijze IBO: terug aan tafel
In de afgelopen tijd is in het IBO steeds meer aandacht uitgegaan naar informatie-uitwisseling door middel van presentaties. De aanwezigen bij de IBO-bijeenkomsten werden hierdoor geïnformeerd en konden kennisnemen van ambities, maar ook van de beperkingen van bijvoorbeeld gemeente, stadsdeel en politie.

Voor verschillende bewoners en ondernemers betekende deze formule een gemis van de directe uitwisseling van ideeën en standpunten aan een gezamenlijke debattafel. Het signaal dat werd afgegeven, was vrij eensluidend: zorg dat het inhoudelijke gesprek tussen bewoners, ondernemers, instellingen, politie, stadsdeel en stadsbestuur weer centraal komt te staan.

Op basis van verkennende gesprekken zijn er duidelijke ideeën over een andere werkwijze van het IBO met ingang van 2019. Tijdens de bijeenkomst van 21 november zullen de ideeën voor deze werkwijze worden besproken. We zullen dan ook bespreken welke input we als IBO kunnen leveren aan het ‘Wallenplan’, dat op dit moment door de burgemeester wordt voorbereid.

 

Verslag

Download hieronder het (concept)verslag van het IBO van 21 november 2018.

Gegevens

Datum:
21/nov/2018
Tijd:
19:30 - 21:30
Evenement Categorie:

Locatie

Leger des Heils
Oudezijds Achterburgwal 45
Amsterdam, Nederland
+ Google Maps